Tablets

oktober 31, 2012 at 4:36 pm , , ,

Vrij nieuw op de markt zijn de tablets, ook wel mini-pc’s genoemd. De tablets kunnen vrijwel alles wat een gewone computer kan, maar werken volledig op basis van touchscreen. Daarbij is er geen los toetsenbord aanwezig en ook geen muis. Een tablet is uitsluitend een computerscherm, waar al het nodige mee gedaan kan worden. Met een tablet kunnen onder meer mails verstuurd worden, websites worden bezocht, documenten worden geschreven en online games worden gespeeld.

Tablets zijn handig voor iedereen. Er zijn dan ook speciale tablets voor kinderen op de markt gebracht, welke uitstekend zijn voor het spelen van spellen en het leren van nieuwe vaardigheden. Daarnaast wordt de tablet veel gebruikt door volwassenen in de vrije tijd, maar de tablet doet het ook erg goed onder de zakelijke gebruikers. De tablet maakt het mogelijk onderweg de mail te checken en te beantwoorden, en ook werken is tot op zekere hoogte goed mogelijk onderweg. Het grootste voordeel van de tablet ten opzichte van de smartphones is toch wel het grote beeldscherm. Op tabletsmagazine.nl kunt u alle informatie vinden over de diverse soorten tablets op de markt.

Een nieuwe tablet is de mini tablet, welke vanaf de eerste week van november 2012 ook in Nederland te verkrijgen is. Deze jongste telg onder de tablets is kleiner dan alle eerdere modellen en dit betekent dat het de eerste tablet is die met een enkele hand vast te houden is. Een handzaam model was dan ook nog het enige wat ontbrak aan een compleet assortiment van hoogwaardige tablets. Op de website van Apple kunt u het laatste nieuws lezen over de introductie van deze nieuwe tablet.

Leave a reply

vereist

vereist

optional