Online uitgeverijen

november 3, 2012 at 4:32 pm ,

Online uitgeverijen zijn zeer populair en dat is natuurlijk niet heel vreemd. Online uitgeverijen maken het mogelijk om de meest uiteenlopende producten te personaliseren. Hierdoor is het aanzienlijk makkelijker geworden om persoonlijke presentjes cadeau te doen aan bekenden, maar het wordt ook mogelijk om bedrijf gerelateerde producten te laten maken tegen een scherpe prijs. Online uitgeverijen zijn immers aanzienlijk goedkoper dan reguliere uitgeverijen. Daarbij komen er steeds meer online uitgeverijen bij, waardoor de concurrentie drukkender wordt en de prijzen steeds verder dalen.

Verreweg de meeste online uitgeverijen behalen grote winsten op het afdrukken van foto’s op materialen die voorheen minder gebruikelijk waren. Hierbij valt onder meer te denken aan het afdrukken van een foto op aluminium of bijvoorbeeld een plexiglas paneel. Toch wordt de foto op canvas nog het meest verkocht. Het is dan ook geweldig om een mooi schilderij in de woonkamer, de hal of de slaapkamer te hangen met de mooiste herinnering erop. Hierbij zijn dan ook de meeste bewerkingen mogelijk. Uiteraard zijn er veel online uitgeverijen die al deze bewerkingsmogelijkheden bieden.

Uiteraard zijn er niet alleen mogelijkheden om leuke presentjes, schilderijen of promotiemateriaal te laten drukken door een online uitgeverij. Er zijn ook online uitgeverijen die zich hebben gespecialiseerd in het uitgeven van boeken. Vaak komen de boeken dan niet in de winkels terecht, maar zijn deze te bestellen via de website van de betreffende uitgever. Het boek wordt dan pas gedrukt zodra er een exemplaar besteld is via de webwinkel. Vaak hebben deze uitgeverijen lagere eisen dan reguliere uitgeverijen, maar de kans op enorm succes is ook iets kleiner dan wanneer het boek daadwerkelijk in de winkels ligt. Meer over deze manier van uitgeven kunt u lezen op www.pumbo.nl, een online uitgeverij voor schrijvers.

Leave a reply

vereist

vereist

optional